eDarling

eDarling.se, kom till Sverige år 2010 och är en dejtingsida ursprungligen från Tyskland. Sajten riktar sig mot människor som vill träffa någon för ett mer seriöst förhållande, och dejtingen utgår från ett matchtest på hela 280 frågor medlemmar måste göra under registreringen.

  • Personlighetstestet är på 280 frågor som går att göra i flera olika steg
  • Matchmaking och partnerförslag

Gatis registrering på eDarling.se

En gratis registrering på eDarling.se börjar med ett personlighetstest, som tar ca 20-30 minuter att genomföra. Frågorna handlar om personlighet, inställningar till förhållande, karaktärsdrag och syn på kärlek.

Alla frågor besvaras genom att klicka på de färdigfyllda svarsalternativen. Vissa frågor kräver dock att du skriver svaret. Du kan när som helst avbryta testet, informationen du just fyllt i kommer inte att gå förlorad, utan istället sparas testet och återupptas vid nästa inloggning.

När testet är klart dyker en lista upp med partnerförslag utan bild. Man kan klicka på varje partnerförslag och läsa mer i profilen, men tyvärr visas inga bilder. Vill du se bilderna på andra medlemmar behöver du vara betalmedlem samt skicka en förfrågan om att få se bilden som den andra medlemmen måste besvara.

Prenumeration på eDarling.se

Väljer man att bli en betalande medlem på eDarling finns det två olika premiummedlemskap. Den ena är Premium och innehåller funktioner som på många andra dejtingsajter, d.v.s det går att:

  • Skicka och ta emot meddelanden
  • Se vilka som besökt din dejtingprofil
  • Skicka bildförfrågningar till andra dejtingmedlemmar

Det andra betalmedlemskapet kallas PremiumPlus. Det här medlemskap innehåller några fler funktioner såsom:

  • Verifiera profilen
  • Se när dina skickade meddelanden lästs
  • Lyckoträff – Funktionen ger upp till 20 fler partnerförslag varje dag

eDarling priser
Registrering                     Gratis
12 månader            299 kr/mån
6 månader              549 kr/mån
3 månader              799 kr/mån
1 månader            1099 kr/mån

REGISTRERA DIG GRATIS NU