ElitSinglar

Elitsinglar.se är en matchmakingsida som kom till Sverige 2013. Sidan vänder sig till personer som är över 30 år, akademiker och som har höga ambitioner i livet. Matchmakingen är grundat på ett personlighetstest som tar ca 30 minuter att genomföra.

  • Matchmaking, partnerförslag och personlighetstest
  • Riktar sig mot akademiker över 30 år
  • Ett högre pris på betalmedlemskapet

Gratis registrering

Man börjar registreringen på ElitSinglar med ett personlighetstest, som tar ca 25-45 minuter. I detta steg skriver du inget om dig själv då man inte ännu skapar sin dejtingprofil. Vi rekommenderar att verkligen tänka igenom sina svar när man fyller i formuläret, då det senare kommer vara grunden för matchningarna.

När du är klar med personlighetstestet är det tid att skapa dejtingprofilen. Andra dejtingsajter skapar man ofta sin profil ganska enkelt men det finns även sajter där man behöver anstränga sig lite mer. Elitsinglar tillhör den sista gruppen då det finns mycket att fylla i om sig själv.

Kryssrutor med färdigifyllda alternativs finns det inte mycket av på ElitSinglar. Många tenderar att skippa skrivdelen eller bara snabbt skriva något i rutorna för att kunna gå vidare. Detta kan resultera i intetsägande profiler som kan resultera i missvisande profiler även om avsikten var annorlunda.

När du är klar med testet så matchas du med andra medlemmar utifrån geografisk plats, karaktärsdrag och personliga preferenser.

Att registrera sig på Elitsinglar innebär alltså att:

  • Göra personlighetstestet
  • Skapa en dejtingprofil
  • Se andra matchande medlemmar (dock utan bilder)

Betalmedlemskap

Det första som man lägger märke till när det gäller betalmedlemskapet på Elitsinglar är det höga priset. Att vara medlem en månad kostar ca 1000 kr. Månadspriset blir dock lägre ju fler månader man tecknar. Men ändå är priserna rejält höga.


ElitSinglar priser
Registrering                      Gratis
12 månader             269 kr/mån
6 månader               449 kr/mån
3 månader               599 kr/mån
1 månader               999 kr/mån

REGISTRERA DIG GRATIS NU