Match

Match.se, som lanserades i Sverige 2002 och är en av den mest kända dejtingsajten i Sverige. Sajtens målgrupp är singlar som vill träffa någon för ett mer seriöst förhållande. Tack vare en jättestor medlemsdatabas, finns det mängder med singlar med olika intressen.

  • Vänder sig mot de singlar som är ute efter något seriöst
  • Anordnar schyssta singelevent i Stockholm, Göteborg och Malmö

Gratis registrering på Match

När du registrerar dig på Match får du till att börja med att beskriva dig själv genom att besvara ett tjugotal frågor. Frågorna är om civilstånd, yrke, barn, kroppstyp, tobaksvanor, ögonfärg, längd, fritidsaktiviteter och intressen.

Det går snabbt att göra denna del av registrering eftersom man besvarar frågorna genom att välja mellan färdiga svarsalternativ. Nästa steg är att skriva en presentation om dig själv på några meningar samt ladda upp en bild på dig själv. Det finns även ett valalternativ om du vill göra ett mer djupgående personlighetstest, då skickas du vidare till MatchAffinity som är en systersajt till Match.

Att vara gratismedlem på Match innebär att du kan skapa en egen dejtingprofil, titta på de andra medlemmarnas bilder och använda sökfunktionen.

Prenumeration på Match

Att betala för sitt medlemskap på Match är väldigt populärt och prenumerationsalternativen är 1, 3 eller 6 månader. Ju längre tid du tecknar desto lägre blir månadskostnaden.

Som prenumerant på Match har du tillgång till ett flertal funktioner som inte är tillgängliga för de medlemmar som inte betalar för sitt medlemskap. Den populäraste funktionen är meddelandefunktionen. Du har även tillgång till en chatt samt se vilka som skickat en flirt till dig.


Match priser
Registrering                    Gratis
6 månader             149 kr/mån
3 månader             199 kr/mån
1 månader             299 kr/mån

REGISTRERA DIG GRATIS NU