Mazily

Mazily.se lanserades först 2012 och är en svensk dejtingsida som riktar sig mot personer med ett intresse för kultur. Som kan handla om musik, film, litteratur, konst, design och mode. Kom igång fort med din registrering och skapa ett konto med hjälp av din Facebookprofil.

  • En svensk nystartad dejtingsida från 2012
  • Riktar sig mot kulturintresserade personer

Registrering på Mazily

Det är gratis att registrera sig på Mazily och det är dessutom väldigt enkelt. Allt du behöver göra är att logga in med din Facebookprofil, sedan kommer Mazily att använda din facebookinformation för att kunna skapa en profil med profilbild, ålder, kön och vilken stad du bor i. Detta för att slippa skriva allt själv. Du behöver absolut inte vara orolig för att Mazily skulle publicera något på din Facebook, det kommer inte att hända!

Nästa steg i registreringen är att fixa och trixa lite med din profil så den ser ut som du själv vill ha den innan du gör den synlig för andra medlemmar. När du är klar så kommer andra att kunna hitta dig. Du kan göra uppdateringar om vad du gör just nu, likt som på Facebook. En bra känsla för vem du är helt enkelt!


Mazily priser
Registrering                     Gratis
6 månader               69 kr/mån
3 månader              119 kr/mån
1 månader              179 kr/mån